//Maria


Så omoget!!


Jag tipsar er om att inte sprida rykten! Så omoget och töntigt! Aja ville bara säga det. //Tea♥

Förlåt!!<3

Asso förlåt att jag inte bloggat idag men har typ inte haft tid! Och när jag väl kom hem va jag så trött att jag inte orkade blogga. Men strunt i det sms:ar och skypar i alla fall nu. Har inte hunnit ladda kameran än eftersom att jag inte hittat laddaren, men jag ska fortsätta leta lite imorgon. Haha intressant elr hur! Aja Bloggar mera sen!

Haha vet om att jag tagit bilden förut och att den är ful men strunt i det!//Tea♥

BLACK OCEAN

//maria

Lockigt hår imorgon då :(

Vi ska bada imorgon, i skolan. åhhhh orkar inte! Så då får man ju lockigt hår och jag har jäääättelockigt hår! Men kommer självklart sätta upp det i en tofs. På fredag kör jag nog på osminkat oxå. Men ska duscha snart, smörja in mig med bodylotion och sånna grejer efteråt.
bild på mitt naturliga hår.
//Maria

SPADAG!

Hejsan alla! Idag har jag gjort ansiktsmask hemma hos Malin med Emilia&Tea. Vi gjorde också fotbad och lite girl talk, hahah vad töntigt det där lät. Men det var jättemysigt så glad att jag har er tjejer! Kom hem kvart översex och somnade på direkten, haha men har precis ätit klart nu men hörs senare!
HAHAHAAHH hittade den här gammla bilden från min wannabe period. Kommer ihåg att jag tea&Malin + massa killar i förra klassen gick om kring med tofsar på benen, åh herregud vad pinsamma vi var!

//Maria

I datasalen

Sitter i datasalen nu, på lektion men jag har redan gjort färdigt det man ska göra så tänkte blogga lite nu ;) Efter det här har vi SO prov, åh det kommer gå jättedåligt! Jag suger på alla ämnen fast i matten fick jag 21 av 24 (y) Men nu ska jag försöka sluta blogga om skolan hela tiden. Aja hörs sen!

//Maria


Sov morgon!

Tyvärr har kemeran slut på battariar men jag ska ladda den till ikväll. Men idag ska typ jag, Emilia, Malin och Maria ha som ett spa, super mysigt! Vi ska typ göra massa egna produkter och sådant. Bloggar mera sen!♥

Jag vet att jag redan lagt upp bilden men har bild kris! //Tea♥

När jag tittar ser jag dig när jag blundar ser jag oss

Äntligen klar med plugget tror jag kan det mesta nu.. Aja ska typ ta det lugnt nu och plugga lite mera imorgon..  Haha ni tänker säker att GUD! Kan hon inte sluta skriva om det där jävla pluggandet men det är mkt i skolan just nu så det blir så, men jag är ju såklart med kompisar  också det är ju inte så att jag inte har ett liv alls även fast jag kanske inte har världens dröm liv, aja nog om det (som om ni bryr er...). Bloggar kanske mer sen.♥

Haha, just nu. Ignorera att det ser ut som om jag har jättekort hår! //Tea♥

Dagens outfit



Haha! Lite försenat men..♥

Inte ens roligt ?


Måste verkligen tipsa er om att inte säga onödiga dryga skämt. Asso då menar vi t.ex "Vad ful du var i den där tröjan.Haha nej skämtar bara!" eller "Fyfan vad äcklig och ful du är. Du är så äcklig! hahahah skämta bara" man bah okej det var ju roligt skämt alla skrattar.. Nejmen alla människor är olika känsliga och man vet aldrig hur ledsen nån blir..  Okej man kanske kan säga med sån där jätte ironisk röst "Ja den var ju jättekonstig. Nej skämta den är ju jättefin!" men annars vet jag att de flesta om mina kompisar tar åt sig jättelätt och det gör jag också. Jag tar åt mig och blir irriterad om nån säger "Fyfan vad äcklig ful du är! Jätteäcklig! förlåt haha" helt plötsligt, jag menar det känns ju faktiskt inte som ett skämt för tror ingen skulle tycka det var roligt om att någon sa det till en. Vet själv att vi kan säga "vad ful den är!" fast vi inte tycker det och så kommer det där "skämta bara" efter men får faktiskt dåligt samvete eftersom vi själva inte gillar det. Så tipsar er starkt att inte göra så för det är ingen som vinner på det.. man blir liksom dryg.

Heeeeej

Tur att vi hade idrott som första lektion för jag blev verkligen jättepigg av det och glad! Fortsatte vara det nästan hela dagen särskilt på sista lektionen träslöjden. Kanske inte verka glad då men jag var det.. eller hade typ humörsvängningar för tyckte skit mkt synd om en kille hahaahahahah Malin tycker jag är helt störd för att jag gör det.
HAHAHAH FOREVER ALONE PÅ BILDEN! och i verkligheten...

Bjuder!

Sitter och skypar ska börja plugga igen  SO-prov imorgon liksom! Fast kan typ det mesta. Men skriver mera sen är såå trött!


Vi står balansgång haha !!♥


Sluta mobba oss (Tea) för våran blogg

ahahahahhahahaahh ni vet vilka ni är!

Trött !

sitter i idrottskläder nu, liksom idrott allmänn som första lektion idag, niiiiiiiice. eller inte, är så himla trött och vi ska ha nån femkamp vne ens va det är ?

Godmorgon, godmorgon!

Har precis vaknat, men det skull va såå skönt att sova vidare, tur att det e sovmorgon imorgon! Aja dagens outfit kmr lite senare, men bloggar mer sen!

Åh!! Saknar när man kunde gå med shorts!♥

Bye!

Hej alla! Ska verkligen försöka att komma hem med massa bilder till bloggen imorgon, men det känns ju lite konstigt att helt plötsligt ta upp en kamera och bah "hej nu ska ni vara med på min och teas blogg :DD" haha, nej men asso ska verkligen försöka smuggla ner pappas kamera eftersom min är urladdad och min laddare är sönder. Kommer antagligen glömma bort att ladda upp bilderna men ni får påmina mig&Tea om det.

Sista inlägget för idag

Jag får hoppas mår bättre imorgon! Ska sova nu i alla fall så godnatt!

Hahaha! Skit ful bild på mig! //Tea♥

Sjuk förfan!

Ah! Jag har typ blivit sjuk! Sitter o deppar i sängen asso. :( Vill faktist komma till skolan även fast det måste jag erkänna att det skulle vara skönt med en "ledig dag". Inte för att det e så kul att vara sjuk men ändå! Aja hoppas jag frsknar till. Funderar på att ta ett varmt bad, hahah det låter fel men man mjåste erkänna att det låter skönt! Bloggar mer sen!
//Tea♥

melba

Måste bara tipsa om www.melba.se ! Det är en butik som kör lite sin egenstil och om ni inte vill att folk ska ha likadana kläder som er så beställ därifån. Vet att det är många kändisar som har kläder därifrån som bl.a Paris Hilton och Foki. Men melba har inte bara kläder&skor utan massa nagelgrejer! Har dock bara köpt 2 grejer därifrån men munktröjorna är jättesköna! Dock så finns det oftast bara i en storlek men det står ju mått och allt så man kan kolla om det passar. KLICKA HÄR !

-

- Vad snygg du är.
- Tack, önskar jag kunde säga det samma.
- Gör som jag, ljug!

Vill till USA!

Asså jag har suttit och spanat in massa Victoria`s Secret grejor. Allt är så billigt jag menar aja bara kolla!

Man får det för 105kr liksom! //Tea


Plugg

Asso det känns allvarligt som om jag pluggar hela tiden, och det måste ju låta som om jag inte har något liv! Aja kom precis hem från Malin. Hon, jag, Maria och Emilia va hemma hos henne och PLUGGADE, nej jag skämtade bara bra humor jag har. Nej men vi åt typ nudlar, snackade och skrattade. Men nu skypar jag med Maria, bloggar nog senare!♥

Hahaha! ful jag vet men har typ inga bilder så.. //Tea♥


Ingen rubrik

hejsaaaaaaaaaaan! Kom hem nu och mamma är som vanligt jättearg på mig, trevlanstrevlans. Tur att jag har sånna underbara vänner annars skulle jag aldrig orkat! ♥ Biologi provet gick sådär... kanske klarar mig på gränsen annars får jag väl göra omprov. Efter skolan åt jag lussebulle haha och gick hem till Malin med Emilia&Tea. Juste vi tog inga bilder till headern för vi båda hade våran "ful" dag idag, ni tjejer vet vad jag snackar om ;)
mina älsklingar. (vi driver för er som är enormt efter)

//Maria

Dagens outfit <3


Det fick bli ett blått linne blåa jeans och en svart kofta idag. //Tea

God morgon!

haha jag vet att mina ögon ser konstiga ut, värsta stirrblicken !
Håller på att platta håret nu. Borde kolla igenom biologin en sista gång också, åh får ont i magen bara jag tänker på det, jag kommer säkert få göra omprov. :( Plugga aldrig en dag före prov! Idag efterskolan ska jag nog vara med Tea för vi ska försöka göra en header, ta bilder och sånt. Vet inte om nåra andra också ska med? Aja, hörs senare!

Godnatt! <3

Ska sova nu hade tänkt platta håret men hann inte för jag har ju pratat med mariabästis på skype och pluggat! //Tea

Biologi

Sitter och försöker lära mig lite till biologi provet imorgon precis som jag har gjortde senaste 3timmarna men jag lär mig inte ett dugg asså! Aja jag får väll försöka lite till jag kan ju inte säga att jag har pluggat hela tiden. ♥
//Tea

Skype med Tea

hej! Skypar med Tea nu men fast hennes skype hackar skitmycket. Asså ni får ursäkte våran design den är liksom.. ah inte så snygg, men vi ska göra header&design imorgon om vi hinner. Åh imorgon är det biologi prov också! Slår vad om att jag kommer få göra omprov! :( igår var jag iaf på hamburger busch, julbord. Det var väl helt ok, men gillar mer ullrikdals. Hambruger busch hade en show eller vad man säger efter åt och den var lite rolig sådär fast maten var inte sådär jättebra... Haha känner att jag äger på att blogga, bloggar liksom om julbord...


puss //maria

Tea och Maria, history

Tea drygar som vanligt men Maria är så glad och underbar! Tea tror att Maria ska göra alla hennes läxor bara för att Maria är så enormt bra och duktig i skolan. Tea ska snart gå och lägga sig men Maria har lagt sig för längesen för hon lyder alltid sina föräldrar! Tea är med sina kompisar varje dag men Maria går hem direkt efterskolan för hon vill försörja sin familj med glädje. Tea tappar ofta bort sin nyckel men Maria har aldrig någonsin tappat nåt! Tea är snygg och söt men Maria får nya finnar varjedag.

TEA OCH MARIA ♥

 


RSS 2.0