Nyår

Hej! Sorry för uppdateringen igår men hade över 39 graders feber så det var därför jag inte blogga. Det är så konstigt för jag får nästan aldrig feber men när jag får det så är jag bara sjuk i några timmar. Men idag ska jag hem till mammas vän med familjen och fira nyårsafton där. Kommer säkert bli skit tråkigt men John&Jag är förberädda med filmer och jag ska försöka övertala pappa att få ta med Ipaden och Macbooken. Då blir det ju dessutom mer bloggning! Men åhh, har aldrig vart med om tråkigare nyårsafton. Mitt nyårs löfte får bli att ha ett underbar nyår 2013, haha. Nejmen det blir nog att ALDRIG få göra om ett prov igen och plugga mera! Haha vad nördig jag låter men jag har blivit jätte dålig i skolan förutom matte :( oj inlägget blev skit långt hoppas någon orkas läsa..

 


Jag orkar inte...

Jag vaknade klockan tre, åt pyttlite till frukost, mådde nästan illa av maten sen la jag mig igen och sov till fyra och nu har jag badat och huvudverk. Höll på att somna i badet! Men orkar inte blogga mer tror inte jag bloggar mer än det här inlägget idag. Kram!


Åker bort!


Jag åker bort över nyår till min mormor och morfar, så det kmr antagligen inte vara så mkt upptatering från min sida. Men ska försöka blogga lite då och då!


Vad vi köpte i täbban!


image description

Allt kmr för alltid bli mkt svårare när man inte vet vad man vill




Haha bjuder på bilden!!

.

image description

Hos Maria

Ignorera att vi är jättefuula!!!
image description

Täbban

E i täbban med maria (rs) och malia (a), fast simon (h) var där ibörjan också. Lägger ut bilder på vad jag köpt sen. Vi ska strax hem till Maria, tror jag...
Just nu!♥

Som när man var liten

Haha, jag och Maria (RS) har idag varit lite barnsliga, men innan det så var Malin A här (hos mig) behövde bara säga det. Men aja sen gick hon hem och det var bara jag och Maria kvar vi satt och kollade på ett gammalt video klipp från 2:an när vi var med på skolans talangjakt haha vi sjöng falskt massa gånger, så ni kmr aldrig få se det!
Och sen så började vi va barnsliga för Viktor (lille brorsan) började säga att det finns monster så vi måste gömma oss, och vi tog leken på största allvar och allt slutade med att vi hade blod (låtsas blod) över hela ansiktet. Har inte
fått bort allt så det blir en gammal bild!♥

Hade tänkt att ta en bild från den där talangjakten men hittade inte dem så här e en annan gammal bild som jag la upp för inte så länge sedan.....♥

Words

image description

TäbyC med Malin L

Linne från hollister 320 kronor. Har ni sett att de har en ny design på påsen också?
tre parfymer för ett galet bra pris: 150 kronor!
image description

Hemma

E jätte trött! Tre barn har klängt på mig och skrikit och allt möjligt som barn gör! Så jag kmr säkert att somna nu! Så ni får nöja er med en gammal bild för jag ser sååå trött ut!

Haha jag vet.....

Kalas!

Påväg till "bonuskusinen" mika som fyller 6år tror jag. Bloggar mer sen!♥

Sähär ser jag ut idag.♥

Dagens låt

image description

Tack för kvällen!

Hade verkligen en super kväll, fast mitt rum ser förjävligt ut så har en del att städa nu! Menmen, jag älskar er ändå.

image description

Ni har väl inte missat?

att jag också har en egen blogg: mariaringaby.blogg.se !
image description

Det går i släkten...

Vi är som vi är som vi är är ni.

image description


Victoria's secret


Sitter och kollar på viktoria's secret fashion show. Vill ha såndär kropp, och alla bh:ar och trosor... Och förresten visste ni om att hon tjejen från gina tricot reklamen e med, hon mörka asso.

Julklappar!<3


Om någon undrar så är det en ipod/iphone högtalare jag fich inte ipoden.

Presentkort på hollister, haha det e  typ bara för jag önskar mig kläder där ifrån och mamma har typ ingen koll på min storlek.

Tack Malin L!♥ Fast jag har typ redan tappat bort en "plupp"...


1400kr, lycklig jag e! Kmr säkert shoppa slut på pengarna genom att gå och köpa godis på tobak....


Tack Malin L!♥

Ny TV!!!


Asso den e inte bara min, men blir ändå glad eftersom att jag tjatat om detta i typ 5år. Haha vi hade en jättestor tv med liten skärm och den va tjock, jaa ni vet en sån där gammal tv.

Med Maria RS!

Sitter och snackar med maria.Men jag bloggar mer om vad jag fått och gjort i jul sen!

Ny blogg!

Har skaffat ett ny egen blogg nu. Kommer fortfarande blogga på den här men inte lika ofta men på min blogg kommer jag verkligen satsa så alla klickar hääääääääär eller på bilden
image description

Veckans absoluta drog!

image description

Juloutfit

fast jag bytte just... men men vi kan låtsas att jag hade på mig det där ;) 
image description

Jul om en vecka??

Känns det som.. Men i själva verket är det jul om tre minuter! Har inte önskat mig något speciellt, kläder, pengar och kläder. Åh vet inte ens vad jag ska ha på mig imorgon på julafton :(

Det här blir typ inlägg 2 i 1. Idag kom våran städare tio!!!!!!! Så var tvungen att gå upp klockan halv tio! På ett lov, det är fan sjukt! Men orkade inte följa med familjen in till stan så åkte hem till Emma D sen kom jag hem 3 kanske och var helt slut eftersom jag gick upp så tidigt. Så la mig i sängen och sov fram till middagen och nu sitter jag i soffan och ser på sagan om konungens återkomst. Kul liv :DDDDDDDD (gillar hur våran julgrans stjärna sitter på granen)

image description

 


Täbban!

Kom hem från täbban för en stund sen, köpte ett rött linne med knappar, ni kanske har sett det på JC. Ska i alla fall börja städa nu och hjälpa till lite med julmaten. Bloggar från min iPod så har tyvärr inga bilder.
//Tea


Förlåt men...

Det är nog såhär det kommer bli över jul, ja att vi inte bloggar så mkt. Har massa annat att hålla på med ,så jag tänker inte så mkt på bloggandet.
Man om ni undrar så har jag haft typ julklapps utdelning med Malin L, jag fick tre So...? parfymer+ örhängen och jag gav henne en bh. Haha snål jag låter men vi kan ju räkna med graffi nagellacket också... Aja, ska sova nu så god natt!
//Tea


Taskigt


Stor diss till dem där facebook statusarna när man ska välja mellan någon. Såhär:
Jag fick och Göran och Bertil
1.Vem ser bäst ut: Göran
2.Vem är roligast: Göran
3.Vem betyder mest för dig: Göran
4.Vem står dig närmast: Göran typ :P
Kommentera ett "♥" så skriver jag två tjejer/killar
så jävla taskigt, förstår inte hur man ens kan välja? Så kan alla bara lägga ner, bara omoget.

Känner mig så älskad <3

Pratar med mina förredetta klasskamrater haha. Nejmen det var längesen så det är kul :)

image description

 


KOLLA det e helt sjukt!


Haha driver hon? Hon har asperger men ändå! Jag hoppas att igen av er håller med henne, det gör i alla fall inte jag!

FML

Jaa, vet ni vad det kanske inte riktigt blir någon "God Jul" för mig eftersom att mina bröder fortfarande är kräksjuka! Jaa vi får hoppas att ni får en god jul i alla fall!♥

Runaway



Haha vet låten spelas på hollister ganska ofta...

Haha rakar mitt smyckeskrin



Det e faktiskt ganska svårt!

MTV


Sitter och kollar på MTV ska äta typ nu, och förresten förlåt för att jag inte bloggat så mkt! Men har inte orkat! Kom hem fån täbban typ kl 3 tror jag. Var där med jätte tycker jag, haha och Malin L köpte julklapp till mig! Undrar vad det är... Det får jag i alla fall reda på imorgon, vi ska typ fira jul bara hon och jag. Juste julklapps grejen i skolan, jag fick godis av Daniel Nou och gav Malin L sånt där graffiti nagellack. Jag får se vad Malin L tycker om julklappen jag kmr ge henne imorgon!

PS. haha vet det låter jätte töntigt men jag kan inte ta några bilder med kameran eftersom att jag inte hittar den man ska leta efter den, så ni får vänta på bilder tills jag hittat den. Så det blir gamla bilder tills dess.

Hatar att vara sjuk !

Åh, ville så gärna träffa alla idag, lämna mitt paket till Malin A & juste tack så mycket för julklappen Anna F, har redan börjat äta på den haha! :D
Men hatar verkligen att vara sjuk och nu kommer jag kanske inte träffa alla förens om flera veckor. Fast träffar ju säkert några under jullovet också.
Men duschade för ungefär en timme sen så nu är jag fräsch& känner att jag ska vara frisk imorgon! Bjuder verkligen på bilden här nedanför!
image description

Godnatt!

Blir sista inlägget för mig ikväll/inatt. Ska ju inte till skolan imorgon heller för jag är fortfarande sjuk, har typ fått lite feber också. Önskar verkligen jag kunde gå men mina önskningar slår ALDRIG in. Eftersom inlägget blev ganska deppigt så bjuder jag på en glad bild :D


Satsare !

Både jag och Tea har bestämt oss att vi ska få tillbaka våra läsare + massa fler över jullovet! Vi ska uppdatera så det bara ryker om det!! Hahah fan va gay det där lät. Men vi ska börja satsa, verkligen så håll i hatten! ... asso vad är det med mig? Vem säger håll i hatten? Hahahah :')


Skype med Louise E och Maria RS


Ska gå och lägga mig strax så bloggar mer imorgon!<3

Just nu;


Dagens citat



Fotbollsturnering


Som sagt så var det fotbollsturnering och jag bara kände att jag behövde skryta lite för er! För vi kom tvåa av sexorna och typ i alla andra lag (förutom 1annat lag da) så gick typ alla på fotboll, så stolt asså! Vi förlorade bara men typ 2p så duktiga är vi faktiskt! Haha har skrytigt klart nu! Tyvärr glömde jag att ta fram kameran så ni för nöja er med att tänka er alltihop.Bloggar mera senare!

Snyggt hår jag har.. Eller inte.


Hemma från täbban

Varit i täbban idag med Felicia, Louise Eklund,  Malin A och Maria Kolte. Vi handlade julklappar bl.a. till imorgon när vi ska ha någon slags julklappsutdelning bara i klassen som avslutning typ... Juste det e ju avslutning i morgon! Haha ska sova hela dagen! Skypar med Maria RS(hon jag driver bloggen med) i alla fall, bloggar mer senare!

Gamla tider! Saknar er tjejor! <3

-

calling me ugly wont make you beautiful
image description

Mysipys & inte ett dug tjock..

pop korn! <3333333333333333

 

image description

 


Sorry tjejer!!

Vi ska ha fotbolls turné imorgon men orkar inte vara med så stannar hemma imorgon. haha nej, men jag är så sjukt förkyld och har ont i halsen. Tea & Malin L vet ju att jag va vääldigt snuvig idag. Känns ju taskigt att smitta de andra såhär till julen också. Men hörrni tjejer jag vet att 6b girl'sen kommer att vinna, am i right!? ;) Jag håller tummarna för er imorgon tjejer, älskar er :)

 

image description

 


Sommras!




Blev lite oseriöst på slutet, haha! Men va brun man va! Längtar!<3


Dagens citat



Trött tjej här!


Kom hem från Malin L för inte så länge sedan. Haha det e störande för att jag och Maria gick i typ 20-25min fast det ska egentligen inte ta mer än typ 15min så mina föräldrar blev lite sura för att jag kom för sent och de tror inte på mig att vi gick i jaja ni vet! Haha kul att läsa eller hur! Ska kolla om vi har någon läxa nu vet skola,skola,skola... Men det positiva e ju att det bara e 2 dagar kvar för mig i alla fall!


...

Är hemma från Malin L för ungefär en halvtimme sen. Dagen har inte vart den bästa och hur vi än gör kommer det alltid bli skit. Men finns inte så mkt att göra åt saken.. Bara jag är med dem jag vill vara med & de som gör mig glada !


Skola imorgon :(

Första gången som jag bloggar från ipaden. Men imorgon är det ju skola igen, åh det är så himla jobbigt med allt&alla! Att det skulle bli en sån här stor grej, visste ju ingen! Hursomhelst måste jag upp sjukt tidigt imorgon, typ vid 5:45 :( men ska beställa julklappar till kusinerna o brorsan nu, på tiden att göra det eller hur? Hörs nog senare ikväll, puss!


Följ oss på blogglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

Matte...

HAHA har gjort på med matte i några timmar nu. Det funkar inte riktigt för mig att jobba allt på en gång, jag gör andra saker samtidigt. Till exempel så har jag (medan jag gör matte):
  • Packat in kläder i garderoben
  • Gått ned och snott knäck från kylskåpet
  • Pratat telefon med Malin A
  • Pratat på skype med Maria
  • Ätit mat
  • Och bloggat såklart!
HAha japp jag vet äger på matte! Håller ju bara på med det 1min typ, eller hur! E ju inte klar än...♥


Tips

jag tipsar er om min kamera. Den är inte en sån där super bra systemkamera utan en liten & smidig digital kamera på 12.0 megapixels och 4 x Zoom. Vissa bilder blir suddiga och brusiga men de flesta blir faktiskt riktigt bra! Kameran är med för "kompis" bilder. Förstår ni vad jag menar? Typ som man har med sig på någon fest eller i skolan, ja ni fattar. Älskar verkligen den! Dessutom är ju kameran rättså snygg & finns i flera olika färger. Kameran heter Coolpix s3000 och den kostade bara 1300 kr. Dock köpte jag den för 2 årsen, men vet att den fortfarande finns och den kostar väl ungefär lika dant. Och juste, den har vart med på många smällar i marken, snöstormar mm, men ändå funkar den lika bra som ny! :D

Lovade ju bilder från badmintonen,så här e dem





Tog tyvärr ingen bild på mig, kan ta bilder nästa gång eftersom att det inte heller va ngn badminton idag.♥

Haha snacka om morgon pigg!

Okej ni får inte tycka jag är konstig nu men jag vaknade klockan 15:00 idag. Sen skulle jag egentligen gå på tennis klockan 16:00 men eftersom jag vakna så sent så orkade jag inte det. Hahah känner mig verkligen sportig ! ;)
image description

Skype med Maria

Jag kom precis från Malins (L) nya hus. Jag hjälpte till lite grann med att pack upp och sånt men vi orkade inte hålla på med det så långt tid.  Förresten så va det ingen badminton så jag och Malin spelade lite själva men vi orkade inte spel särskilt länge så vi fikade resten av tiden. Ska göra matte läxan nu så bloggar mer sen!

Samma motiv olika årstider längtar till sommaren! För visst ser det trist ut på bilden lägst ner!


:)


(pappas arm på bilden) pappa har köpt en ipad2. fast nu kommer han BARA hålla på med den och jag&John kommer inte att få röra den. Hatar att pappa är sån! Men tur att man har bärbara mac datorn iaf.
image description

Badminton

Ska försöka fota lite där så kan ni få se hur det ser ut!

Gammal bild vet!

Tillbaks från pappa!


Har sett att det inte varit världens bästa uppdatering... menar inget illa! Men det blir det ändring på idag!

Haha idag så cyklade jag hem från roslagsbanan, jag vet dum idé! Det va lite pinsamt, det e tur att det inte e så mkt folk uppe kl.9 på söndagsmornar, för jag ramlade och höll på. Men tillslut så bestämde jag mig för att gå. Haha men det gick inte mkt bättre för det, skorna gled och då gled cykeln också! Men efter en stund så gick det bättre men jag var inte mindre pinsam för det jag var lite blöt och så men jag gick och sjöng också och så åkte hörluren ut ur örat och jag typ bara stirrade för att det var så tyst, haha och så började jag gå igen men började tänka att jag ägde världen och hela tiden (i alla fall i början) så stirrade en tant på mig! Haha bloggar mer senare!


3 saker du inte visste om mig


  • Jag har oftast på mig linnen eftersom att jag inte trivs lika bra i långärmat eller t-shirt. Fast jag har ju på mig det  ibland också.
  • Jag brukar kunna komma in i min "egna värld" ibland men inte lika ofta som förut. Haha ni får inte börja tro att jag e jätte konstig nu!
  • Jag älskar the body shop allt luktar så gott och e så bra!

Bästa kvällen!

Så sjukt kul ikväll! Dansade så mycket så jag fick hål minst 5 gånger. Glömde tyvärr kameran och juste TACK alla som ordnade allt, det var sjukt kul. Men jag måste beställa skiva nu så bye.
image description

diiiiiisco <3<3<3<3<3<33

hej alla! Jag kom på att det var "disco" på enhagen idag och ringde tjejerna & frågade om vi skulle gå. Men vi bestämde oss för att inte göra det.. men som tur har vi ju Malin A & Emilia som övertalade mig&Malin L så vi kommer gå ändå! Ska om en timme ta bussen hem till Malin A så ska vi vara där innan vi åker till discot. Haha va kul det låter med "disco"
image description

Bloggen.

åh vi absolut suger på att blogga & statestiken håller på att gå ner också. Men har verkligen verkligen inte haft tid för att blogga den här terminen! Det har hänt så sjuuuukt mycket i vår klass den här terminen sånt som egentligen ska hända när man har gått ungefär 3 år. Självaste skolan har jag blivit sämre i förutom matten då. Sen känns det ganska konstigt att ha jättebra uppdatering för bara 30-45 unika besökare(vi vet att det är lite.). Under helgen kommer det ungefär bli minst 2 inlägg per dag sorry guys, men orkar inte. Fast ikväll blir det nog många inlägg..
image description

I datasalen

Sitter och har matte i data kör nån wbbmatte, kul! Fattar inget! Nu har jag gjort i ordning några tidsintällda inlägg till helgen!♥

Planer i helgen:

  • Jag ska till pappa och vara där till på tisdag, så kmr tyvärr inte blogga under helgen eftersom att jag inte vill att mina föräldrar ska veta att vi har en blogg.
  • Shoppa julklappar
  • Jag ska nog köpa lite nagellack och kanske ett linne från JC.
  • Försöka övertala pappa att få vara barnvakt åt Alva (min lilla syster) för lite pengar, jag har typ 20kr så..
  • Ta det lugnt och vila inför de sista dagarna fram till skolavslutningen! Det e ju typ bara 9 dagar kvar till julafton!
Det va typ min helg och som sagt jag kmr inte blogga så mkt i helgen så ni får klara er med maria och så kanske vi frågar någon om den kan gästblogga! Men bloggar jätte mkt på söndag efter badmintonen!

Kul att ni har börjat kommentera lite!

Det är ju mycket roligare att blogga när man får kommentarer! Om ni vill att vi ska uppdatera oftare så får ni också kommentera oftare. Vet ju rättså många som läser våran blogg, så förstår inte varför man inte kan slänga in en snabb kommentar. Men tack ni som kommenterar ibland, bara det blir vi glada av! :D


Hiss!


Haha måste såklart hissa att kändisar som sjunger eller vad man ska säga kmr till köpcentrum som Chris Medina, han kom ju till täbban. Men egentligen fattar jag inte vrf. De kan ju uppträda på något jätte stort ställe med typ
40 000 åskådare men de kmr till köpcentrum. Fast det e nog för att få så mkt publicitet som möjlig typ att hålla kändisskapet vid liv elr nått. Aja hiss till kändisar som tar sin tid till att komma till köpcentrum och sjunger!

Förlåt!!<3


Förlåt för dålig uppdatering men har varit jätte trött sen jag kom hem jag liksom la mig i soffan och typ halvsov i typ 1h. Ska blogga mer imorgon, jag går liksom och läggar mig nu för att vara lite piggare till imorgon ska köpa de sista julklapparna då.
Juste köpte ett paket till mamma idag från body shop fast det e lite hemligt hon tror liksom att jag köpt te till henne. Gör några tidsinställda till helgen!

+ Jag håller med maria fett häftigt att vi kramade en världskändis! Har inte fattat det än! Allt gick så fort! Fast e egentligen inget fan av honom...


Slarvigaste tjejen!

Glömde matteboken i skolan. Har inte gjort matteläxan på mer än 3 veckor så jag måste ha gjort den tills imorgon! Får be Tea att komma hem till mig när hon vaknar med matteboken för inte kommer jag komma hem till henne när hennes lillebror är magsjuk. Och så får jag göra den på bild lektion också!
image description

Vi har kramat Chris Medina!!!!!!!!!

Helt sjukt, fan. Först så sjöng han och sen påväg upp till ditt han skulle skriva autografer så kramade jag, Tea, Louise E & Malin L honom! Men ännu mer lycklig ska louise H vara för hon sa "i love you" och svarade han "i love you 2" Jaja är jätteglad! Ganska dålig bild på honom från idag men jaja. Tack så jättemycket för dagen/kvällen tjejer! (ni vet vilka ni är)
image description

Haha bästa! (tidsinställt)


image description

Arkiv bild

image description
Don't cry, say fuck you and smile!
image description

Goodnight!

Hejdå sötnosar,  även fast ni aldrig kommenterar längre så är ni fortfarande bäst! måste fixa massa grejer till imorgon så det här blir sista inlägget för ikväll!
image description

Tycker det är pinsamt...

Tycker det är pinsamt när Johns kompisar säger typ "Johns syrra" eller nåt när man går förbi i korridoren. Såklart det är roligt och så.. fast ignorerar typ bara dem då haha. Skulle ju svara något tillbaka men har faktiskt gjort det 1 gång, då blev han jätte chokad! Fast kommer liksom inte på va man ska svara typ: "Hejsan! :))))))))))))" nä skulle inte tro det. Ni kanske kommer på något bra svar som jag kan svara, haha?
image description

Bloggtorka


har absolut ingenting att blogga om.. Nu kommer absolut ingen att svara men frågar ändå.. Vad vill ni se mer om här i bloggen? Kanske vill ni att vi ska göra videoinlägg? Tips?
image description

Dagens outfit<3




Om någon undrar så e kläderna från HM.

Chris Medina imorgon!

Hej alla sötisar! Glömt och säga det men imorgon ska ju Chris Medina komma till Täby Centrum så ska självklart ditt. Kommer säkert vara massa där & vi kommer nog inte se någonting... men ska försöka få bra platser och ska ta med kameran också så det blir niiiiice.
han är ful men har en enormt bra röst ju!
image description

In your head



Dagens citat


FAN!

FML! Min lille brorsa e typ.. Kräksjuk! Och det vill inte jag bli jag ska bomba mig själv med vittpepparkorn och desinfektion så att jag inte börjar kräkas!  Åh det e sååå äckligt! Kommer nog hålla mig på mitt rum med stängd dörr "så långt från helvetet som möjligt", så det kanske blir ganska mycket bloggning nu!♥

Det kan ju va ett tips med vitpepparkorn om någon inte visste om det, man ska äta ca.10 per dag.

Diss till kräksjukan såklart!


När datorn laggar...

Haha måste bara dissa om när datorn laggar! Som igår så laggade dator, jag kunde knappt stänga av den! När jag försökte så bara försvann menyn, och det värsta det går ju inte att blogga, haha nej men det var också ett problem. Fast det löste ju sig det var ju bra.  Intressant diss, eller hur! Fast dissar e väl inte det roligaste... Bloggar mer sen!♥

Hos Maria

E hos Maria med Malin A, Malin L, Emilia och Louise och Maria såklart. Sitter pratar och äter supermysigt! Hahha fast jag sitter ju med datorn SOCIALT, vet... Bloggar mer sen!

i datasalen

Är i datasalen på lektion nu fast nu ska vi avsluta typ. Men efterskolan ska jag vara med Malin A, Malin L, Tea, Lollo och Emilia. Men först ska jag ju ha omprov och då måste jag vänta 25 minuter i skolan för att kunna göra det.
image description

Haahahahhah

Emilia fattar!

image description

 


if you cant't take the pain of a broken heart just let it go


Ful bild vet! Men ändå jag längtar efter sommar! När man kunde gå med shorts  och linne och bada varje dag förutom när det regnar fast ibland badade man då också, men ändå att sitta inomhus och spela kort eller något annat och fika och dricka typ varm choklad medan man väntar på att det ska sluta regna

Svalkar vinden, värmer solen...



Skype

Pratar med Alexandra, Lollo, Gabbi och Becky. Men ska gå och äta bulle nu haha men ska nog gå och lägga mig snart också hejdå!

Omprov

Pluggar just nu ska ju somsagt ha omrpov på haven, bergkjedjor och världsdelar. Men är faktiskt inte ensam Malin L&Kevin ska också. Men får hoppas det går bra, tänk om jag får omprov igen liksom? :o
image description

Vill ha!


Du hittar den på Gina Tricot

Haha hittade också denna underliga sko på bubbleroom som inte värkar ha en klack, "högklackat utan klack" typ.



Snyggt

Beundrar faktiskt dem som vågar ha det man tycker är snyggt, ha det man själv vill. Tycker till exempel Keela är galet häftig! Fast man måste ju självklart inte ha någon utstickande stil men jag är säker på att alla har minst 1 plagg som man egentligen vill ha i skolan men som ändå bara ligger i gaderoben. Våga testa något nytt! Som Tea, hon hade polotröja idag i skolan som hon aldrig har haft förut så tyckte det var väldigt modigt av henne. Dessutom passade den jättebra på henne. Eller våga testa instoppad tröja, det är alltid snyggt. Det är liksom inte läskigt att prova något nytt men om man får någon kommentar eller skratt så skit i det. Så länge du tycker det är snyggt så är det ju det annars skulle du inte ha på dig det eller hur? Visa att du tycker att det är snyggt så kommer folk också tycka det är snyggt. Så dagens hiss går alltså till de som vågar klä sig exakt som de vill.

Hahaahaahh


haha skön bild från skåne. Men idag har dagen vart helt ok. Lite tråkig bara och juste haha när filip S hade en pensel med färg på jättenära sin munn så kunde jag inte låta bli att trycka på hans hand så penseln kom i munnen med massa målar färg på ahahahahah.
image description

Forever together, bästavänner


hej är hemma nu och gör engelskan. Dagen har vart bra men var lite trött på slutet, slutade tjugo i fyra liksom.

Ta mig tillbaka!

image description

Jag älskar dig

 

image description

 


Juste nu:

Håller på att leta julklappar på datorn... till mig själv, haha. Men imorgon har jag sovmorgon en kvart yeeey! Men det är rättså skönt för vi ska bara se på lucia tåget som niorna gör & lektionerna börjar inte förens tio. Imorgon blir uppdateringen jättebra! ..för att jag ska gå hem efterskolan utan nåra kompisar så ah.

Förlåt!!

Ledsen för att jag inte bloggat alls mycket idag! Men jag har tyvärr inte så mycket blugglust idag men ska försöka göra några inlägg till men jag har väldigt mycket att göra nu så vi hörs senare. Bjuder på en gröna lund bild, galet stolt för att jag har suttit där uppe, haha!

English


Ful bild vet!

5 saker ni inte visste om mig



• Jag plattade håret förut men har slutat för att jag inte orkar LAT jag vet..
•Jag skrattar väldigt mycket och har inte alls ngt "pokerface"
•När jag kollar på tv kollar jag oftast på (kanaler) tv6, kanal 5 och mtv
• Jag älskar att fota men hatar att vara med på bild (om det e seriöst) eftersom att jag blir så dålig på bild
•Jag tänker väldigt ofta att jag ska börja träna lite mer men orkar aldrig

When your life doesn´t go right turn left


Sitter o kollar på How i met your mother och kollar på datorn. Malinarna elr vad man ska säga ,Emilia  och Maria var här. Vi pratade och sånt. Ska göra läxor nu tror jag... orkar säker inte jag sov typ inget inatt. Bloggar mer sen!♥Det funkar tyvärr inte att ladda upp bilder så vi får hoppas att det funkar imorgon elr senare ikväll.

-

A smile is the best makeup a girl can have
image description

Godmorgon!<3


Så här ser jag ut idag, det kmr nog lite bättre bilder sen!

Godnatt! <3

Ska försöka sova nu så jag inte e extra trött imorgon för att jag sovit över!


Gossip girl




With ur love

image description

Fml

Åh jag måste verkligen plugga tills omprovet på onsdag. Jag absolut hatar geografi & så har jag tappat bort alla mina geografi böcker och allting är bara så jäääävla jobbigt, rent utsagt! Jag är helt världelös, har inge koll alls och så bråkar jag skit mycket med mamma och nu är allt jättekonstigt i familjen. Men helt seriöst, jag orkar inte bry mig nu får de hata mig så mycket de vill, så där bra till jul :) däremot skolan måste jag skärpa mig i förstår inte vad jag har tagit åt mig, vad som händer i  skolan nu blir min framtid! Även fast jag bara går i sexan måste man ha en bra grund. Hahah jag låter som värsta läraren som ska förklara vrf man ska gå i skolan. Menmen MÅSTE plugga nu & leta efter mina geografi böcker.
lite sådär lagom snygg!
image description

Things fall apart so that other things can fall together


Ska nog duscha nu, har ju tränat. Haha jag va typ va lite dålig förlorare då , inte överdrivet men ni förstår jag betedde mig inte helt normalt så det va ju lite pinsamt men aja, intressant! Men som sagt ska duscha nu och göra någon läxa om jag har det. Bloggar mera sen!



Bild bomb från igår, bjuder!







Hahahaah de såg på julkalndern!


Bitchblickar !





'





Ni kan vara lugna det är bara päron dryck med cider karaktär!

image description



Natt bloggning!

Nu sover Malin A & Emilia, medans Malin L, Tea och jag fortfarande vakna. Fast nu ska vi alla försöka sova, så ah gonatt!


Hej alla! Vi har det verkligen super mysig...

mms_img56724 (MMS)

Hej alla! Vi har det verkligen super mysigt! När vi satt på pizzerian satte sig en kille helt plötsligt bredvid Tea och sen bah 'oj satte mig fel'. Fast sen började vi prata lite med han och hans kompisar de gick på tibblegymnasium, trevliga var dem särskilt Simon hahah. Sen när vi kom hem så har vi dansat, pratat allvar, skrattat allt möjligt. Men nu är Malin A helt hyper och sjunger på den där sommarpojkarna låtarna. Men nu börjar det bli lite jobbigt typ 1000 gg hon lyssnar på den. Ah men ska va social nu bye!


Påväg till Malin A!<3



Det va ju kul...


Jag äkte liksom in till stan men sen så skulle jag typ inte hinna göra något eftersom att lilla syrran sov och så behövde vi vänta på henne, men nu e jag hemma! Har precis kollat klart på the vampire dires som jag missade igår för att jag kollade på dansen. Ska börja packa nu till att sova över hos Malin A och ska försöka hinna duscha också. Bloggar mer sen puss!♥

Kvällen:

Har just gjort färdigt nya designen. Inte så jätte snygg men vi får ha den tills vi har hittat någon som kan göra snygga designen, eftersom ni ser att jag inte är så bra på det hehe.
Men nu ska jag berätta lite om kvällen. Jag ska sova över med Tea, Emilia, Malin L och självklart Malin A eftersom vi ska vara hos henne. Vi ska antagliglen bara mysa, har lite grejer vi måste reda ut och så. Det ska blir sjukt mysigt synd bara att Alva inte kunde vara med! Kommer ta med kameran så det blir massa bilder till er!
puss! 

Göra lista

Hejsan alla! Vaknade klockan tolv, har ätit frukost nu och nu ska jag fixa alla grejer. här är min "göra lista":
*Packa inför kvällen hos Malin A med massa andra härliga.
*Sätta på mig kläder (har pyjamas tröja nu haha)
*Försöka hinna göra en enkel header till bloggen.
*Blogga!
*Kanske baka pepparkakor med familjen... om jag hinner.
*Städa rummet
*Hämta läxa hos Tea
*Duscha

Stan

Ska till stan idag igen jag och pappa ska shoppa lite julklappar och sånt. Bloggar mer sen!♥

Så här ser jag ut idag!♥

Idol

Ska idol sluta eller e det ba ett skämt nån som vet aja vad tycker ni om vinnaren jag tycker rätt  person vann i alla fall! Godnatt!♥


Skype med...

Pratar med Louise Tea och Alexandra på skype. Fast nu var Alexandra tvungen att dra men nu kom Pontus ockå in i samtalet. Ska väl lägga mig om en timme eller så, vet inte om det här blir sista inlägget men tror det... Bjuder på en härlig sommar bild från ena mitt landställe.

Svansjön

Kom precis hem efter att ha kollat på Svansjön fast en lite modernare variant. Jag tycker den var bra så ni borde se den så jag kan tipsa er om det! Det var också många bra låtar (tyckte jag) fast mamma som jag såg den med tyckte om de där klassiska låtarna som e  trista  och  förlåt om nån av er gillade sånt men det gör iinte jag så, men aja det var bara synd att det va egenkomponerad  musik typ... Strunt i det se den!



4 saker ni inte visste om mig

• Jag har gått på fotboll, innebandy ,handboll , afrikansk dans och streetdance innan jag började på tennis och badminton.
• Jag har jätte lätt för att få skuldkänslor
• Jag kan inte se på true talent för att jag tycker synd om de som inte får vara med
• Jag gillar inte muffins
(tidsinställt) 

Svaar



E M M A <3 om Svar på kommentarer:
Tea förlåt men hon Stina kanske bara skojade med dej!
Maria svarar: Nu svarar jag åt Tea men ah. Ja, Tea förstod ju att Stina drev och tea drev ju också! Så till er som trodde Stina&Tea var seriösa så är dem inte det. Dem är jättebra kompisar och det är bara deras dåliga humor hihi. Puss på dig Emma!♥

Länkbyte!

Klicka på bilden eller häär för att komma till Emma & Hannas fina blogg!

Dagens

DAGENS VILL HA: Nya kläder!

DAGENS KLÄDSEL: långärmad tröja, vit linne under & blåa jeans. 

DAGENS FRISYR: Utsläppt. 

DAGENS LÅT: kliiicka

DAGENS PLANER: Absolut inget.

DAGENS SAKNAD: 5a

DAGENS MISSLYCKANDE: På hemkunskapen så skulle jag & Alva göra peppakakor men vi åt upp hela degen så det blev inga, haha bäst vi är Alva! :D

DAGENS DROG: Hasch, vad annars? 

DAGENS KÖP: Har inte köpt nått.. eller jo söta Louise köpte choklad boll till mig!

DAGENS GODIS: Kola


DAGENS HUMÖR: Var på glatt humör men det höll inte hela dagen. 

DAGENS CITAT: Det i inlägget under. 

DAGENS ROLIGASTE: Mer pinsamt en roligt. Men några tjejer&jag skulle tillbaka från gympasalen men jag hade inga skor så då fick Tea bära mig på hennes rygg. Men när vi hade gått ut så åkte Teas brallor ner och det var några killar bakom oss så Tea försökte dra upp brallorna med mig på ryggen. Hahah jag höll på att ramla av så vi skrek och skratta. Sen kom Emilia och hjälpte oss.. fast tillslut var jag tvungen att hoppa av en då och springa i bara strumpor i det här vädret också?!?!? Liksom slask snö och så såg ju de där killarna det så det var lite pinsamt hahahah.


-

Killar är som jordgubbar söta men omogna.


Ska iväg på..

Jag ska åka in till stan och shoppa och kolla på en dans föreställning vet inte riktigt när den slutar men det blir antagligen inga fler inlägg idag..Det e ju lie synd men vem vet det kanske dyker upp ett inlägg lite senare!

//Tea

Svar på kommentarer

Rebecca om //maria:
Fyfan vad smal och helt perfekt du är, puss<3333


Maria svarar: Vad glad jag blir! Men jag är varken nått av det du skrev. Om det är någon som är
pefekt&smal är du!<333
Tid
rebecca om Dagens outfit:
Sötnos, du och maria kan ni sluta vara helt perfekta

Tea svarar: Tack men no body's perfect!<333333

Tid
Stina om Jag känner att jag äger på matte!:
Skrytare -.-"

Tea svarar: Bajsa på dig Stina!




tråkigaste fredagen någonsin.

Hejsan alla. Inläggen idag kommer inte vara så roliga eftersom både jag&Tea är så jävla besvikna på några. går inte att hitta någon som fejkar mer än dem.
Jaja, ska intee ta ut det på bloggen. Men efterskolan så hände det lite grejer och nu är jag hemma. Rolig fredag va? Fast vill jätte gärna träffa killarna från vår förra klass med Malin&Tea typ. Men imorgon kommer det somsagt bli bäst, vi behöver verkligen en ensam kväll och bara kul eller hur Tea, Emilia, MalinL MalinA?
bild från skarpskräcksdagen. ♥ //maria

Dagens outfit<3


//tea

Vissa männikor borde alldrig kommit till!

Förlåt för rubriken inte menat till läsarna men e ganska arg på några just nu och de vet vilka de är! Strunt i det idag har jag såklart varit i skolan, och på hemkunskapen bakade vi jul grejor, gott! Fast vi får inte äta förens nästa gång annars har det inte varit något speciellt inte för att det var så spännande men jag ska ju inte gå in på det andra så det var väll min dag!
//Tea

Tidsinställt

Hejsan! Sitter säkert på bilden nu och jag jag HATAR bilden. Helt seriöst, jag ritade en bild som jag blev för en gångskull inte tyckte såg konstig ut, blev nästan lite nöjd. Och så kommer våran lärare och säger att jag ska ändra på perspektivet för man fattar inte att det är en utgång men det gjorde man visst så jag sa "Då får min teckning vara unik med flera olika perspektiv." men hon skratta bara lite och sa "jaa. fast så kan man inte göra." så försvarade mina älskade vänner mig och tillslut gav hon sig och sa "Ja.. jag tycker du ska göra så som du sa". Fast hon försökte fan förstöra min bild i en halvtimme minst, hatar när lärare tror att de kan bäst bara för att de är lärare. //Maria

Trött

Är sjukt trött nu, så ska snart sova. Imorgon ska jag nog vara med Louise E & några andra. Bjuder på min absoluta favorit bild. Vill snurra tillbaka tiden, till sommarn, till Skåne!


godnatt!<3

//tea ♥

5 saker du inte visste om mig

* När jag blir blygg så blir jag det bara med de som är jättepratiga. Men när jag är med någon annan som är blygg då blir jag jättepratig.. strange!
* Jag började platta håret efter den här sommarn.
* Jag har funderat på att byta till Näsbydalskolan.
* Min storebror är nästan som min bästakompis.
* Jag har jättesvårt att bråka långtid med min mamma. Som igår så bråkade vi hela kvällen men idag när jag vakna var vi vänner igen utan att vi ens hade pratat om det, haha!
//maria

Jag känner att jag äger på matte!


Vi slutar älska oss själva om ingen älskar oss



Ful bild! I know! //Tea♥

Vill ha!

Har spanat in lite saker på bikbok och här e dem:

Jag vet att de inte ser så snygga ut men på!

Så mysiga sov kläder har inte provat tröjan da men ändå!

Snyggt linne va!


Snyggo tröja!  //Tea♥


Rolig julklapp till john(brorsan)!

det är typ en armbrytar grejsimojs fast man ska använda fingrarna eller nåt... lite kul sådär! Nejmen är ganska tom på ideer och John  vne heller. Den kostar 179 kronor och du klickar häär för att kanske ge den till någon du med?

Matte..


Ska göra matte läxan nu! Jätte kul ellerhur. Aja, jag och Malin mötte micke en gammal (klasskompis) på vägen hem vi pratade lite o så fast jag och Malin mest skrattade mest. Och jag köpte en såndär jätte marabou det kändes nästan lite pinsamt eftersom att den va sådär stor.

Dagens outfit


//Tea♥

Home

Gick hem direkt efterskolan slutade också rättså tidigt 14.20 medans halva klassen slutade 16.00 moahahahhah (de har syslöjd). Men rättså skönt att vara hemma och ta det lugnt idag, då blir det nog mycket uppdatering idag också!
//maria

In the datasal

Vi sitter i datasalen med Malin L, Emilia, filip S &emrik men vi måste dra för nu börjar vi snart!


Godmorgon!<3


//maria


julklappar!

Håller på att leta efter julklapper! Ska köpa till 7personer! Helt sjukt, haha kanske överdriver lite men jag har faktist bara typ 150kr så... Ska nog fråga mamma om pengar. Aja har haft en bra dag varit hos Alva efter skolan med Maria, Malin L och Emilia. Ska göra lite matte nu så bloggar mera sen! ♥
//tea

Vi är med på "dagens blogg"

på Danas fina blogg! Var med du också genom att klicka häär för att också vara med eller klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


Mysssss

Hej, kom hem för inte så längesen och satte på mig slappis kläder sköööööönt! Och så hade mamma självklart köpt lussebulle (y)
//maria

Hos Alva

Hej allihopa! Är hemma hos Alva nu med Emilia Malin L & Tea. Vi luktar på parfymer, pratar, mysar haha. Men ska vara social nu och bjuder på två bilder. Puss!

 

mina tänder ser faktiskt inte ut så där gula&äckliga IRL

//maria

 

 


Godmorgon

plattar håret nu, lyckade komma upp ur sängen rättså tidigt. Börjar tio i tio idag så det är ju skönt! Har inget planerat efter skolan men det blir väl att vara med några. Ska försöka sno Alvas mobil så jag kan blogga i skolan också, haha. ;)

Förlåt!

Förlåt för att jag inte bloggat ett ända inlägg idag, förutom det här. Ska verkligen försöka blogga minst 3 inlägg per dag. Idag har dagen vart rättså lugn även fast vi sluta tjugo i fyra. Efter skolan var jag tvungen att gå hem på direkten men det var mean girls på fyran så såg på den gryma filmen. Men ska sova nu och imorgon SKA jag ha plattat hår för jag hade det inte idag heller , har inte orkat platta håret på 1vecka. Bjuder på gammal bild med saknade vännen Caroline!


Skor...

Asso jag skulle vilja ha mer skor! Jag har ju bara massa convers. Att kunna välja på morgonen sådär till en passande outfit, som i nån tonårsserie eller att ha en walk in closet och så har man massa kläder där inne o bara kunna välja. Jag vet inte hur det e med er men jag har alltid problem med vad jag ska ha för kläder för att det känns som om jag hade den där tröjan igår! Aja tror ändå inte ni bryr er, men god natt!♥

//Tea

Lite om min dag

Har varit med malin idag efter skolan vi va först hemma hos henne  och sen åkte vi till hennes nya hus. Vi pratade om att vi skulle ha fest där o sånt. Men det dåliga e ju att hon inte kmr att bo bredvid mig längre, sååå trist! Nu har jag precis gjort klart läxorna har nått jobbigt sv föredrag till imorgon som ska vara i 5min! Juste badade idag också det va ganska kul bara det att när vi tävlade så förstörde typ jag för mitt lag..  Aja ni får en dagens outfit här också!♥







Godnatt!

Ska sova nu förlåt det blev inte så många inlägg idag men bättrar mig till imorgon!
Kan tyvärr inte lägga upp bild datorn laggar! //Tea

Dagens låt

//maria

Nejnej inte ett dugg pinsamt

åh kommer ihåg när det var coolt att alla hade samma kläder och när man gick runt med tofsar runt benet & skit klumpig mascara. Men det värsta av allt var att vi ville vara fjortisar, alltså så var vi wannabes. HAHAHAHAHHAH garvar bara åt de här bilderna nu förtiden. Det är snart 2 år sedan hihi
//maria

Hemma från täbban nu

Kam hem från täbban för typ 1h sen. Har haft jätte ont i huvudet men det e bättre nu. Aja har suttit o kollat på tv ska börja med spanska och engelska läxan strax. Kom på att imorgon är det simhallen som gäller! Funderar på om jag ska bada eller inte eftersom att jag varit så förkyld bestämmer det imorgon. Bloggar mer sen!<3 //Tea


Vill ha!


//maria

Duschen snart!

ska snart duscha, fixa för morgon dagen osv. Det var nästan en vecka sen jag plattade håret! Och det är helt sjukt bra för att i vanliga fall plattar jag ju varje dag. Har dock vart & känt mig väldigt ful även fast jag hade håret uppsatt. Men imorgon ska jag platta igen, saknar faktiskt mitt platta hår. //maria

Läxstuga

är på läxstugan nu, lyssnar på teas föredrag.. eller lyssnar och lyssnar, haha. Men ska snart åka till täbycentrum med Malin&Tea kanske några fler, vne. Men måste dra nu hörs. //Maria

Good morning everyone!

Här kmr dagens outfit bättre bilder senare!

Färgstarkt idag! //Tea♥

Sitter och..

Sitter och plattar håret. Kan verkligen inte slita mig från det. Även fast folk säger snälla saker om mitt hår så är jag själv inte super nöjd precis kanske sluter nästa år som ett nyårs löfte kanske? Vi får se om jac bloggar mera sen!//Tea


Plugg,plugg...

Skulle allvarligt va skönt att ta ledig från skolan ett år det ända man gör är ju plugga och gå upp tidigt o sova bort helgen av trötthet! Bloggar mer sen //Kram Tea


I'm back!


Idag har jag varit på badminton hoppade tennisen orkade inte... men iaf jag kom dit kl.11.00 och det va tydligen ingen badminton då utan den började kl.13.00! Jätte störande eftersom att jag hade gått upp tidigt (kl.8) för att hinna! Jätte störande! Aja, sitter ensam hemma och kollar på tv och väntar på att min mobil (har glömt den). Kameran är laddad nu också så det kmr en ny bild nu också.♥

Har just fikat på espresso house , och åt ...

mms_img59979 (MMS)

Har just fikat på espresso house , och åt jättemkt frukost på hotellet så är verkligen inte hungrig nu. Det är faktiskt både skönt och mysigt att komma bort från allt i täby. Ska snart åka och bada men först kolla i affärer först. Meh nu har vi tappat bort mamma o john så jag o pappa får leta efter dem nu, haha. //Maria


Kom hem från restaurangen tidigt typ vid h...

mms_img38970 (MMS)

Kom hem från restaurangen tidigt typ vid halv elva. Nu är jag i hotell rummet, sms:ar och surfar på mobilen. Internet är sjukt snabbt här även fast det är tele2s nätverk. Imorgon åker vi till Gustavsvik badet ett stort äventyrsbad så det blir kul. Är sjukt trött så lägger mig nog om nån timme //maria


Malin in the house

Hejsan alla sötisar ! Malin här! Som ni kanske vet så är Tea hos sin pappa, och Maria i Örebro. Så jag passar på att "gästblogga".Jag är hos Alva nu. Jag ska slagga här och vi ska hyra film och bara mysa, och ta det chill. ;) Men visst är deras blogg bra ! Idag så har jag typ bara slappat, behövde det värkligen ! Ah vet ni hur jobbit det är att vara kär?? det suger, speciellt när han är typ 20 år har en flickvän och bor typ i USA? Han är skådis såklart, and he is skiiit snygg! tea kommer att sratta när hon ser dehär! men jag har (inte) kommit över honom! han heter Paul Wesley, och är med i serien "The Vampires Diaries" den är jättebra!! Går på fredagar klockan 19.00 ! Det är den tredje sesongen som går på tv men men! Det som står först på min önskelista är "The Vampires... säsong ett och två ! Men ska gå och vara med Alvis Palvis nu så vi ses!! Kanske gästbloggar imorn också, får se!! puss och kram skumbanan!! Men istället för Maria så är det ju Malin såklart ! ;P Tipsar om Vampires Diaries!!! Puss på er Maria och Tea!! hoppas ni har det bra!! Puss<3 älskar er !! <3

Hej! Sitter i bilen nu vi är nog framme om...

mms_img23259 (MMS)

Hej! Sitter i bilen nu vi är nog framme om nån halv timme. Det har just börjat regna och det känns rättså öde här i örebro, har knappt sett några mysiga hus. Men snart är vi ju på nån julmarknad/bondgård så det blir ju mysigt! Aja, hörs senare. //Maria


Viktigt alla läser!

Ful bild. Men hursomhelst så ska jag till örebro i helgen för pappa fyller år så vi ska åka till mammas kompis julmarknad och sova på nåt hotell. Hotellet har dator men jag vet ej om jag ens kommer kunna uppdatera på den men kanske mobilbloggar. Tea ska åka till sin mormor&morfar men vet inte hur länge hon ska vara borta men hursomhelst så ska Malin Andersson gäst blogga här underhelgen, ska bara ge henne inloggnings uppgifterna och så. //Maria


Dagen:

Hej! Dagen har vart ganska ovanlig.. jag är så sjukt jävla arg på några som tror att dom är så sjukt coola, åh de är så äckliga vi har inte ens gjort dom nåt? Bara jag tänker på dem så blir jag bara så sjukt arg & äcklad! Knubbsälsgänget kan dra åt helvete.
Men nu till vad jag har gjort idag. Drog hem till Malin A med Emilia, Alva, Tea & Malin L vi hade det mysigt och kul som vanligt. Sen vid fyra drog tea&Malin och lite senare så gick jag och det var jättemörkt. Om ni inte visste är jag verkligen mörkrädd så var sjukt rädd och det tar ungefär 20 minuter att gå hem.
suddig bild påväg hem.
//Maria

Pratar med Malin L


Haha jätte trist bild jag vet! Har forfarande inte hittat kamera laddaren!//Tea

Göra lista:
*Göra matte!! Har hoppat över de senaste läxorna...
*Läsa Sv.boken har typ jätte långt kvar!
*Kolla tv och ta det lungt!
*Duscha om jag hinner!
*Sova!!

Hoppas jag hinner allt nu, kl är ju ändå typ nio!

Helgens/fredagens planer

Imorgon är det fredag, skönt! Jag har varjefall inget planerat efterskolan men på kvällen så tror jag att Malin&Jag ska träffa Simon? I helgen ska jag faktiskt åka till örebro med familjen för pappa fyller år. Så ska vi gå på julmarknad där också, perfekta stället att köpa presenter liksom! Men ska dock vara borta hela helgen så ingen uppdatering från mig. Men jag och Tea ska be någon att gäst blogga åt mig så att inte bara Tea får sköta allt! Så över helgen blir det Tea & gästbloggning, roligt va!
//maria

hahahahah

Sänk volymen på den sista!
vi är såklart inte seriösa som ni förstår och Tea har inget smink och båda har jättelockigt hår, men som sagt har vi ju badat idag så då blir det så.


Några jätteroliga video inlägg på väg!

eller vi har varjefall roligt i videosarna, men vi håller på att ladda upp dom men det tar ju en stund. Snart ska vi stoppa in pizzan i teas rumpa. hahahah nej men i ugnen. Aja vi hörs snart så kommer några roliga video klipp också!
haaahahahah båda har lockigt hår och Tea är osminkad

RSS 2.0